“Darba kalve” sadarbībā ar Naukšēnu alu

“Darba kalve” sadarbībā ar Naukšēnu alu

2021. gada 1. oktobris

Radio SWH Rock ēterā, laikā, kad ir jāstrādā, jeb darba dienās no pulksten 12.00 līdz 15.00 rūpēsimies, lai darbi kalvē rit raitāk, lai darbi sokas no rokas rokmūzikas labāko un enerģiskāko dziesmu ritmā. Tā kā Radio SWH Rock auditorija pamatā ir kārtīgi vīri, tad nekas nebūs kārdinošāk kā runāt par glāzi laba alus pēc darba.

Šogad Naukšēnu brūzis svin savu 140. gadskārtu. Tai par godu Valmiermuižā tapis Naukšēnu alus – dzintara krāsas lāgeris – kā veltījums laikiem, kad zāle bija zaļāka, debess – zilāka un dzīve – saldāka.

Tas tapis iedvesmojoties no Naukšēnos savulaik brūvētā un leģendām apvītā marta alus. Smaržā – viegli grauzdētas, saldas maizes un karameles pamats, bet pilnmutīgajā garšā biskvīta un saldas karameles saspēli papildina smalki pļavas ziedu, greipfrūta un rozmarīna toņi, kā arī viegls, tīrs apiņu rūgtums.

Iegādājams Valmiermuižas tirgotavā līdzās alus darītavai un Valmiermuižas vēstniecībā Rīgā, Aristīda Briāna ielā 9a, kā arī e-tirgotavā ar piegādi līdz tavām namdurvīm.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes