Radio SWH Rock ieguvis nacionālās apraides statusu!

Radio SWH Rock ieguvis nacionālās apraides statusu!

2021. gada 23. jūlijs

Pēc daudzu gadu garā un notikumiem bagātā ceļa, Radio SWH Rock oficiāli ieguvis nacionālās apraides statusu, tādējādi apliecinot, ka latviešu klausītāju ausīs roks ir dzīvs!

Radiostacija Radio SWH Rock, kas šogad svinēs savu 20 gadu jubileju, ar NEPLP 22. jūlijā sagatavotu lēmumu ieguvusi nacionālās apraides statusu, pierādot, ka nepārtraukta kustība, darbība un mērķtiecība ved uz panākumiem. Līdz ar jaunā statusa iegūšanu AS Radio SWH kļuvusi par vienīgo komercradio grupu Latvijā ar 3 nacionālās apraides statusa radiostacijām. Šobrīd Radio SWH Rock ir dzirdams Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Bauskā, Jēkabpilī, Valmierā, Gulbenē, Saulkrastos, Salacgrīvā, Saldū un Talsos. Radio SWH Rock komanda neapstāsies un ir gatavi iepazīstināt arī citās Latvijas pilsētās ar PILNĪGU ROKU.

“Šis ir vēsturisks notikums, gaidot mūsu stacijas divdesmitgadi šoruden, un īsti svētki visiem rokmūzikas cienītājiem Latvijā. Tas ir liels līdzšinējā darba novērtējums un pagrieziena punkts, kas paver jaunas iespējas nākotnē, nostiprinot rokmūzikas žanra tradīcijas mūsu valstī,’’ tā par panākumiem saka Radio SWH Rock mūzikas redaktors Artis Dvarionas.

Par patīkamajiem jaunumiem sajūsmā ir arī AS Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics: “Kas to pirms 20 gadiem būtu domājis, ka rokstacija Latvijā kļūs par Nacionālo elektronisko plašsaziņas līdzekli. NEPL! Tāds precedents ir pirmais Baltijā, par ko sakām lielu paldies lielajam brālim – NEPLP Doma laukumā!”

AS Radio SWH priecājas par Radio SWH Rock panākumiem un ir pateicīga lojālajiem klausītājiem, ka var lepoties ar savu atpazīstamību un veiksmīgajiem rādītājiem Kantar Latvija sagatavotajos reitingos.

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes