Tagad Radio SWH Rock skan arī Talsos!

Tagad Radio SWH Rock skan arī Talsos!

2021. gada 13. janvāris

Iesākoties jaunajam vērša gadam, ar ugunīgu mūzikas lādiņu Radio SWH Rock iegūst apraides tiesības un no šodienas uzsāk savu skanējumu Talsos 98,7 MHz frekvencē, pievienojot deviņu pakalnu pilsētu savai roka pilsētu saimei un straujiem soļiem tuvojoties nacionālās apraides statusa iegūšanai.

Radio SWH Rock, kas šajā gadā gatavojas savai 20 gadu dzimšanas dienai, ne uz brīdi neapstājas un turpina palielināt Latvijas pilsētu skaitu, kurās iedzīvotājus iepriecināt ar PILNĪGU ROKU. Šobrīd Radio SWH Rock ir dzirdams ne tikai Rīgā, bet arī Liepājā, Ventspilī, Bauskā, Jēkabpilī, Valmierā, Gulbenē, Saulkrastos, Salacgrīvā, Saldū un nu jau arī Talsos.

NEPLP (Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome) 2020. gadā izziņoja konkursuApraides tiesību piešķiršana radio programmas veidošanai vai apraides aptveršanas zonas palielināšanai Talsos 98,7 MHz frekvencē”, ar  mērķi nodrošināt sabiedrības interešu ievērošanu un radīt priekšnoteikumus veiksmīgas konkurences vides attīstībai, kas nodrošinātu elektronisko  plašsaziņas  līdzekļu  programmu  veidošanu,  pamatojoties uz dažādības, augstas kvalitātes un profesionālisma principiem, veidojot uzticamu, daudzveidīgu nacionālo un reģionālo saturu, tajā skaitā ziņas, kas atbilst demokrātiskām vērtībām un stiprina Latvijas nacionālo kultūrtelpu. 2020. gada izskaņā par konkursa uzvarētāju tika atzīta AS Radio SWH, kas konkursā startēja ar Radio SWH Rock staciju.

AS Radio SWH vadība izjūt gandarījumu par iespēju iegūt vēl plašāku skanējumu Radio SWH Rock radiostacijai, kas vēl vairāk pietuvina to nacionālās apraides statusa iegūšanai un dod iespēju pilnveidot un stiprināt rokmūzikas vērtības arvien plašākā skanējumā.

Subscribe
Notify of

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes